Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Voor mijn verjaardag vorige jaar heb ik een verzameling aan cadeaubonnen ontvangen. Een reden voor mij de Douglas weer eens binnen te lopen en daar tussen alle make-up producten te neuzen. Eerder heb ik dit product al eens aangeschaft, maar was zo slim de deksel open te laten waardoor het product is uit gedroogd. Ik weet het, snuggere actie! Ik was dan ook gek op de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade en ben onwijs blij nu een nieuwe te hebben! Een reden, voor een review!

De verpakking van de Dipbrow Pomade doet mij een beetje denken aan de verpakking van de MAC Paintpot. Het heeft een mat zwarte doosje met de naam van het merk in Rosegoud en details in het glanzend zilver. Zelf houd ik hier wel van! Duidelijk en rustig maar toch heb je het gevoel van een wat luxere verpakking.

De inhoud bevat 4.0 gram, wat ik vrij veel vind. Ik gok zo, dat je ( als je de deksel er iedere keer op doet ) er makkelijk een jaar mee vooruit kan. Nog een extra pluspuntje; dit product is Vegan, en Cruelty free.

Zelf ben ik brunette en verf mijn haar regelmatig. Mijn aanzet nu is ook vrij donker en dit heb ik vrijwel altijd. Ik vind het zelf persoonlijk mooier als mijn wenkbrauwen net een tintje donkerder zijn dan mijn eigen haar en heb daarom gekozen voor de kleur Dark Brown. Het assortiment telt 11 verschillende kleuren, genoeg keuze dus!

De kleur zelf op zich is vrij warm, wat mijn voorkeur heeft en precies de goede kleur voor mij. Het matcht met mijn haar en komt overheen met de meeste poeders die ik vaak gebruik.

De formule van de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade is op zich vrij gelachtig, wat prettig is zodat je met de juiste kwast erbij precies kunt werken. Ik zelf gebruik de Boozybrush Brow Liner in 8200. Het product brengt makkelijk aan, verdeeld goed en droogt uiteindelijk op. Ondanks dat het opdroogt heb je meer dan genoeg tijd om je wenkbrauwen in te tekenen.

Hier onder zie je mijn wenkbrauw ingetekend met het product: Ik ben echt heel blij dat ik dit product opnieuw aangeschaft heb. Het was zelfs iets beter dan dat ik mij kon herinneren. Dit product gaat zeker in mijn “Daily Stash” en denk dat ik mijn poeders voorlopig even opzij leg!

Wil jij dit product ook? Het is verkrijgbaar bij Douglas online en verschillende filialen! Het product kost €29,50 wat aan de prijzige kant is, maar voorlopig hoef je ook zeker geen nieuwe aan te schaffen, je doet er onwijs lang mee!

Liefs,
Shannen

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *