Action Beauty Shoplog Augustus

Action is een winkel die ik zo veel mogelijk vermijden wil. Enkel wanneer ik echt iets van deze winkel nodig heb, ga ik langs. Afgelopen week ging ik voor schoolspullen en naast de vele schoolbenodigdheden die we gekocht hebben nam ik enkele beauty producten mee. In dit artikel laat ik mijn onlangs gekochte Action beauty items zien. Lees je ook weer gezellig mee?…

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet veel met de beauty producten van de Action heb. 9 van de 10 keren loop ik ze dan ook voorbij maar afgelopen week viel mij oog toch wel op enkele producten. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik besloot wat uit te zoeken. Ik kocht drie make-up producten om voor de blog uit te proberen en daarnaast een spiegeltje.

Roze reisspiegeltje 

Het eerste product is een reisspiegeltje. Deze kocht ik omdat mijn vorige spiegeltje onlangs stuk is gegaan. En what not to love about it…toch? Het is roze en is voorzien van een mooi quote. Zelf vind ik het helemaal geweldig. Het is handig om mee op reis te nemen en je kunt het beste ding ook nog eens uitklappen en staand op tafel zetten.

Meeki Jungle Jane nagellak set € 1,19Nagellakken heb ik meer dan zat maar toch blijf ik ze kopen. Dit setje is van het merk Meeki en bevat 4 potjes bruin/paars tinten nagellakken. Bij nadere inzien zal ik dit setje niet zelf gaan reviewen maar een review op de site mag uiteraard niet ontbreken.

Meeki Bare Trance € 1,98Van nagellak schakelen we over naar oogschaduw. Ook dit product is van het merk Meeki. Deze Bare Trance Eyeshadow Palette is eentje met 12 nude tinten. De tinten zien er prachtig uit en extra leuk is dat ze ook nog eens namen meegekregen hebben. Ik ben echt heel benieuwd naar de kwaliteit en pigmentatie van dit product.

Make-up Palette Fascination – Daily Make-up € 2,79Last but absolutely not least nam ik dit mooi uitziend palette mee. Het is een kartonnen verpakking dat je moet openklappen. Dit palette ziet er niet enkel van de buitenkant mooi uit, maar ook de binnenkant tovert geheid een glimlach op je gezicht. Nou maar hopen dat de pigmentatie ons ook nog eens blij zal maken.

Wat vind jij van deze producten?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

1 reactie

  1. zegt:

    Leuke aankoopjes! Het palette van Make-up Palette Fascination ziet er mooi uit. Qua uistraling doet het mij een klein beetje aan the Balm denken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *