5x nieuwe geuren waar ik benieuwd naar ben

Het zal wie mijn blog al wat langer volgt vast niet ontgaan zijn dat ik een grote liefhebber ben van lekkere vrouwelijke geuren. Ik ben dan ook altijd wel benieuwd naar nieuwe lanceringen van diverse parfumhuizen. Zo sla ik creaties van onder andere Guerlain en Dior nooit over. Ik moet ze altijd wel uitgeprobeerd hebben en vaak belanden ze ook tussen mijn collectie. Sinds begin van het jaar zijn er veel geuren geïntroduceerd, naar dit vijftal ben ik het meest benieuwd naar. Lees je gezellig mee?

Guerlain La Petite Robe Noire Velours

Ik ben dol op mijn La Petite Robe Noire eau de parfum, welk ik inmiddels al jaren heb. Dit geurtje draag ik echt met veel plezier en ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Het nieuwste toevoeging in de La Petite Robe Noire lijn was voor mij dan ook een must-have. En inmiddels is deze in mijn bezit, echter nog in gesloten verpakking maar wat ben ik benieuwd naar dit vernieuwde La Petite Robe Noire geur.

Nina Ricci Les Sorbets

Ik heb niet zo heel veel met de geuren van Nina Ricci maar wow… kijk eens naar dit drietal. Alleen al om het uiterlijk zou ik ze willen hebben. Zien ze er niet super leuk uit? Dit drietal, Nina, Luna en Bella, zijn afkomstig uit de Les Sorbets de Nina Ricci collectie. Ondanks dat ik geen grote liefhebber van de geuren van Nina Ricci ben, wil ik dit drietal zeker gaan uitproberen.

Yves Saint Laurent Mon Paris Parfum Floral

Van Yves Saint Laurent Mon Paris Couture ben ik geen fan maar desondanks wil ik deze nieuwe editie zeker wel een kans geven. Mon Paris Parfum Floral is gelanceerd om de “geur van bloeiende passie” te vertegenwoordigen. Yves Saint Laurent Mon Paris Parfum Floral is de vierde editie van de Mon Paris-lijn en zal binnenkort in de winkels te vinden zijn.

Mugler Alien Fusion & Alien Man Fusion

Ook de geuren van Mugler doen mij niet veel. Wel lees en hoor ik veel positieve dingen over de Alien geuren dat ik soms aan mijn eigen geur-smaak twijfel. Dus ook deze twee nieuwe uitvoeringen wil ik een kans geven. Ben benieuwd of een van deze tweetal mijn mening over de geuren van Mugler zal doen veranderen.

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose

Ik eindig dit artikel met een, hopelijk nieuwe, favoriet. Van Mon Guerlain Florale ben ik een liefhebber en ik verwacht dan ook dat deze nieuwe variant mij zal bevallen. Overigens is dit nieuwe editie het vierde geurtje uit de Mon Guerlain lijn. Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose vertegenwoordigt en roept vrouwen op om hun leven ten volle te leven en van het moment te genieten.

Naar welke nieuwe parfum lancering ben jij het  meest benieuwd?

Liefs,
Nicky

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *