4x Miss Sporty Lipsticks

Sinds vorige week vind je op Beautyvoordeelshop.nl een uitgebreide collectie Miss Sporty lipsticks. De lipsticks bestaan uit maar liefs 26 prachtige kleuren, van lichte tot donkere tinten. De donkerblauwe verpakking vind ik zelf niet heel bijzonder maar goed, voor de prijs kun je niet ook nog eens een luxe verpakking verwachten. En lelijk is die nou ook weer niet. De lipsticks zijn romig en gemakkelijk aan te brengen en de vochtinbrengende formule zorgt voor heerlijk zachte lippen. Wat ik persoonlijk altijd erg leuk aan beautyproducten vind is als ze leuke namen meekrijgen, en dat is met deze Miss Sporty lipsticks helemaal het geval. Een lipstick met een naam als Kiss me, Love me of Seduction heeft bij mij bij voorbaat al een streepje voor. Om nou alle 26 kleuren in een keer te swatchen zou te veel zijn, vandaar dat ik vandaag 4 willekeurige (nude) kleuren laat zien. Voor het maken van deze swatches heb ik de hulp van mijn vaste ‘model’ Jamilia ingeroepen. En daarbij ook naar haar mening gevraagd.Voor het maken van deze swatches heb ik de hulp van mijn vaste ‘model’ Jamilia ingeroepen. En daarbij ook naar haar mening gevraagd.

swatches 1018 Peach passion is een neutraal kleurtje dat bijna bij iedereen met een lichte huidskleur staat. Het kleurtje heeft een prachtige glans en past overal bij. Een kleurtje dat mijn model prachtig vond.

swatches 2032 New age is een paarse kleur. Het is naar mijn mening zo’n kleur die je of heel mooi staat of juist totaal niet. Mijn model vond deze New age helemaal niets!

swatches 3020 Strip Tease is een nude kleurtje met een lichtroze tint. Afgaande op haar naam had ik een wat meer ‘ondeugende’ kleur verwacht terwijl het in werkelijkheid toch wel een lief kleurtje is.

swatches 4200 Skin  is een kleur die mij verbaasd heeft. In eerste instantie dacht ik dat deze kleur donker zou uitvallen maar dat viel me reuze mee. Het kleurtje is mooi.

swatchesDe pigmentatie van dit viertal valt mee, het is niet supergoed maar dat kun je van zo’n budgetproof lipstick ook niet. Voor een goed resultaat zul je dus enkele laagjes moeten aanbrengen. De lipsticks blijven goed zitten maar na een maaltijd moeten ze wel stuk voor stuk bijgewerkt worden.

swatches 5Qua prijs-kwaliteitsverhouding vind ik dit viertal goed. De Miss Sporty lipsticks zijn € 1,65 per stuk, in de webshop te bestellen en worden gratis verzonden.

Aanbevolen artikelen

11 Reacties

 1. Deze lipsticks vind ik echt mooi! Niet te opvallend, maar toch ook weer wel.. Vooral de glans spreekt me aan!

  1. Het zijn subtiele kleuren maar je ziet wel dat je wat op hebt.

 2. ik ben niet zo weg van de frosty finish >.<

  1. Je moet er inderdaad van houden… of niet

 3. Ze zijn wel héél shimmery. De kleuren vind ik best mooi, maar ik zou ze liever wat matter zien 🙂

 4. Wat een mooie kleuren, Peach Passion vind het ik mooist.

 5. Grappig dat Strip Tease helemaal niet zo heftig is. Samen met Pech Passion vind ik hem wel de mooiste 🙂

 6. Wat een prachtige kleuren! Miss sporty vind ik persoonlijk echt een super leuk en vrolijk merk!
  Leuke blog.
  With lots of Love,
  Hanna

 7. Mooie sheer lipsticks en heel goedkoop! Ben zeker benieuwd geworden.
  Ook fijn van de duidelijke foto’s! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *