4x Maybelline Color Show by Colorama

Een van de producten op mijn huidige wishlist is de Maybelline Color Show by Colorama-nagellak. Deze kwam ik al enkele weken terug bij de Kruidvat tegen maar ik nam er geen een mee naar huis. Ik had mezelf namelijk tijdelijk verboden om nieuwe nagellakken te halen, even een no buy-periode zeg maar. Tijdens een bezoekje aan het Kruidvat afgelopen dag, liep ik wederom tegen deze nagellakken aan en wat bleek, 1+1 aanbieding! Ik kan nu dus de Maybelline Color Show by Colorama van mijn lijst doorstrepen, want ik nam er een viertal mee!

maybelline 4xMaybelline is een merk dat, qua nagellakken, nog niet in mijn stash voorkomt en met dit viertal ben ik erg blij.
De Maybelline Color Show by Colora bestaat wat ik weet uit 26 prachtige kleuren, er is dus genoeg keuze. Voor mij was het al moeilijk om een keuze te maken, meer dan vier stuks wilde ik niet meenemen, maar uiteindelijk ben ik de winkel uitgegaan met deze vier prachtige kleuren. Ik stel je graag voor aan: 120 Urban Turquoise, 262 Pink Boom, 651 Cool Blue en 652 Moss.

Maybelline 120Het feit dat ik voor 120 Urban Turquoise en 652 Moss gekozen heb bewijst toch maar weer dat mijn liefde voor donkere kleuren gegroeid is. Als alle kleuren net zo goed dekken als deze 120 Urban Turquoise dat doet, dan ben ik echt verkocht. Dit kleurtje dekt namelijk met slechts één laagje, een tweede laagje is geen must maar persoonlijk vind ik dat wel mooier. Urban Turquoise laat zich heel makkelijk verwijderen maar het is wel een kleurtje dat absoluut met een base coat gedragen moet worden. Urban Turquoise is een groene kleur met een blauwe ondertoon.

Maybelline262 Maybelline 262Roze blijft mijn kleur, ik begin steeds meer te geloven dat ik een zwak heb voor rooskleurige producten. 262 Pink Boom is geen bijzondere kleur, maar het is toch wel een tikje anders dan al mijn andere roze lakjes en ik vind het prachtig. Het kleurtje dekt met twee lagen maar naar smaak zou een derde laag niet geheel overbodig zijn.

Maybelline 651Maybelline651Naast roze vind ik babyblauwe nagellakken prachtig, zoals 651 Cool Blue. Dit kleurtje nodigt je uit om een duik in het koele water te nemen en is derhalve een mooie kleur voor de warme zomermaanden.

Maybelline 652Maybelline652Net als Urban Turquoise is 652 Moss een kleur dat prima dekt. Dit kleurtje doet mij overigens aan de School of hard rocks van Essie denken. Beide kleuren hebben enorm veel van elkaar weg. 652 Moss is een mooie najaarskleur die perfect bij het huidige weer past.

Dit viertal lakt heel fijn, de kwasten zijn niet te breed en ook niet te dun, bijna perfect voor mijn nagels. De kleuren dekken in het algemeen heel goed en drogen lekker snel. Ik ben fan en ik geloof dat ik er nieuwe favorieten bij heb! Zeker gezien ik ze in de aanbieding voor maar slechts € 2,- per stuk gescoord heb. Normaliter kost de Maybelline Color Show by Colorama per stuk € 3,99. De prijs vind ik gezien de kwaliteit van de nagellakken overigens het geld zeker waard.

In een flesje zit 7 ml nagellak.

Heb jij al Maybelline Color Show by Colorama getest?

23 reacties

 1. Oh hele mooie lakjes! Ik vind turqoise echt een mooie kleur, en in 1 laagje dekken is ook perfect 🙂 Voor 3,99 ook niet duur!

 2. zegt:

  Die roze en licht blauwe vind ik heel mooi! <3

 3. zegt:

  oeh die roze is gorgeous 😀

 4. zegt:

  Wow die roze is echt heel mooi! En die laatste kleur vind ik ook wel mooi 🙂

 5. zegt:

  Wauw, mooie kleuren! De groene en roze zijn mijn favoriet!

 6. De laatste is mooi zeg!

 7. zegt:

  wat zijn ze mooi zeg, wauw!

 8. zegt:

  Pink Boom is mijn favoriet!

 9. Hele leuke lakjes! Liefs, Laura

 10. zegt:

  Urban Turquoise vind ik een heel mooi lakje 🙂 Catrice en Essence krijgen er een concurrente bij 😉

 11. zegt:

  Ziet er leuk uit!

 12. zegt:

  oeehh, toffe kleurtjes! x

 13. zegt:

  Ik was op mijn gemak rustig de tekst aan het lezen, maar toen ik de swatch foto’s zag heb ik het nauwelijks nog kunnen lezen.. WAUW. Wat kun je ontzettend mooi en verzorgd lakken! Ik was gewoon even blown away door de geweldige skills! Natuurlijk ook de gorgeous lakken, lekker vrolijk en perfecto voor Pasen! Fijn dat ze ook best snel dekken, dat de ene binnen één laag dekt is waanzinnig, maar Cool Blue veroverd toch het hart! Yes, ik heb Electric Yellow in bezit, ben er zeer over te spreken. Voornamelijk door de ultieme dekking en dat voor een gele nagellak, ben er echt heel blij mee! Ook al leuke complimenten op gehad en dan vooral over de intensiviteit en dat gele nagellakken nauwelijks zo goed dekken. :p

 14. zegt:

  Mooie kleurtjes en wow, ik had ze veel duurder verwacht!

 15. zegt:

  Wat heb je mooie nagels! Vind vooral de eerste erg mooi!

 16. zegt:

  Wat een prachtige lakjes met een fijn prijsje!

 17. Ontzettend mooie kleurtje, lichtblauw is erg mooi!

 18. zegt:

  Wauw, die turquoise kleur is mooi zeg! Ik zie deze steeds vaker voorbij komen, zien er goed uit!

 19. Wauw de eerste 3 lakjes vind ik heel mooi.

 20. zegt:

  De tweede en derde kleur zin werkelijk prachtig!!

 21. zegt:

  Wauwie, mooie felle kleurtjes!

 22. zegt:

  Mooie kleurtjes!

  ps. Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster blog award. Neem even een kijkje op mijn blog om te zien wat dat inhoudt.

 23. zegt:

  Prachtige lakken, alle vier! Zou bijna geen fav kunnen kiezen.

  Leuke blog heb je, ik ga je volgen op Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *