3x W7 pasteltinten

Zoals veel Nederlanders hunker ik enorm naar de warmte van de zon. En aangezien het lenteweer nog op zich laat wachten ondanks dat het inmiddels april is, moeten we het maar doen met de vooruitzichten en de vrolijke kleuren van de lente- en zomerproducten. De lente/ zomer staat met name voor mooie pasteltinten en ook ik kan er niet onderuit.

W7 pasteltinten W7pasteltintenSinds de start van mijn webshop bied ik een deel van de nagellakken van het Engelse cosmeticamerk W7 aan. En in afwachting van het warme weer heb ik afgelopen week enkele zomerse kleuren aan de collectie toegevoegd. Ik stel je dan ook graag voor aan deze drie prachtige pastelnagellakken uit de W7 Sheer-collectie, die je ongetwijfeld een zomers gevoel zal bezorgen. De W7 Sheer-collectie bestaat uit zes kleuren en dit zijn de: 62 Sheer Blue, 64 Sheer Lemon en 69 Sheer Pink.

w7 62 sheer blueSheer Blue is een prachtig babyblauw kleurtje dat je doet verlangen naar een duik in een helderblauwe zee of zwembad. Zoals je van de meeste zomerse kleurtjes kunt verwachten en de naam van deze tint overigens al doet vermoeden is Sheer Blue een kleur die niet genoeg heeft aan twee laagjes; een derde laag is naar mijn mening zeker aan te raden. Het eindresultaat is daarentegen de moeite van een derde laagje meer dan waard.

w7 64 sheer lemonSheer Lemon is een ander soort geel dan ik in mijn stash heb. De kleur is niet diepgeel maar meer banaangeel; het doet me dan ook aan een bananenmilkshake denken. Sheer Lemon is een typisch zomerkleurtje waarmee je gegarandeerd opvalt en het dekt met drie laagjes.

w7 sheer pinkSheer pink is lief babyroze, waaraan ik m’n hart verloren heb. Dit kleurtje is absoluut mijn favoriet van dit drietal. Sheer Pink dekt, net als haar twee voorgangers, in drie laagjes.

Het is algemeen bekend dat nagellakken met lichte kleuren vrijwel altijd wel drie laagjes nodig hebben om goed te dekken. En dat is bij dit drietal ook niet anders. De substantie van deze nagellakken zijn dun maar ze smeren wel fijn. Qua droogtijd vallen ze zeker ook mee.

De nagellakken van W7 zijn goede budgetlakken, bevatten 15 ml aan inhoud en zijn te koop bij Beautyvoordeelshop.nl.

Heb je al kennis gemaakt met de Sheer collectie van W7?

18 reacties

 1. zegt:

  Wat een prachtige kleuren!

 2. Mooie kleurtjes! Die roze vind ik echt mooi 🙂

 3. zegt:

  Liefde voor pastel kleuren <3!

 4. zegt:

  super pretty lente tinten 😀

 5. De roze vind ik de mooiste.

 6. zegt:

  Ah die roze vind ik echt een hele mooie kleur hebben! I like 😀

 7. zegt:

  Wat een heerlijke lentekleurtjes! Vooral de roze vind ik een hoog ‘hebben’ factor hebben.

 8. zegt:

  Spijtig dat ze 3 laagjes nodig hebben, maar wat een mooie kleurtjes!

 9. zegt:

  Heerlijke kleurtjes! Zoveel zin in lenteweer!

 10. zegt:

  Dat laatste lakje is echt heel mooi! 🙂

 11. Oeh, hele leuke kleurtjes! Liefs, Laura

 12. zegt:

  wat een mooie kleurtjes!

 13. zegt:

  Mooie lente kleurtjes!

 14. zegt:

  Ik ben dol op pastelkleurtjes! Deze zijn echt prachtig!

 15. zegt:

  Wat een prachige kleuren 🙂

 16. zegt:

  Wauw wat een leuke kleurtjes!
  Ik vind pastel kleurtjes altijd heel erg mooi!
  xxx

 17. zegt:

  Ik vind de lakjes écht heel erg mooi.
  Houd van pastel! <3

 18. zegt:

  wow, super mooie pasteltinten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *