3x Pink Gellac Gel Nagellak Review + Swatches

Zoals jullie inmiddels wel van mij weten ben ik een groot fan van nagellak. Ik draag eigenlijk altijd wel een kleurtje op mijn nagels, maar tijdens mijn zwangerschap heb ik even zonder moeten doen. Nu dat ik bevallen ben kan ik mijn nagels, als van ouds, weer van diverse prachtige kleuren voorzien. En omdat ik met een newborn in huis gewoonweg minder tijd voor mijn nagels kan uittrekken, gaat mijn voorkeur uit naar gellakken. In dit artikel laat ik een drietal Pink Gellac nagellakken zien. Kijk je gezellig mee?

Dit drietal Pink gellac nagellakken zijn afkomstig uit drie verschillende collecties. Uit de Uncovered1 Collectie laat ik 165 Champagne zien, 250 Orchid Purple uit de Tropical Island Collection en als laatst 262 Cherry Pink uit de Fantasy collectie.

Pink Gellac Gel Nagellak 165 Champagne

Pink Gellac Champagne uit de Uncovered1 Collectie is een bleek-roze nude kleurtje met micro shimmer. De substantie is in vergelijking met de ander twee kleurtje die ik zo zal laten zien wat aan de dunne kant. Op de foto draag ik twee laagjes maar een derde laagje zal bij mij niet geheel onnodig zijn. Het fijne aan dit kleurtje is dat het heel gemakkelijk te combineren is met diverse kleuren en daarnaast geeft het de nagels een satijnzachte gloed.

Pink Gellac 250 Orchid Purple

Pink Gellac Orchid Purple is een koele paarse kleur. Deze mix van blauw en rood is royaal, net zoals de bloem. Purple it is! Dit kleurtje is fijn in gebruik en met twee laagjes zijn je nagels volledig gedekt. Een heel mooi knallende zomerse kleur die jou de “island vibes” geeft.

Pink Gellac 262 Cherry Pink

Pink Gellac Cherry Pink is een kleurtje die ieder moment van het jaar gedragen kan worden. Het is een mix van rood en roze en dekt mooi met twee laagjes. Pink Gellac Cherry Pink geeft jou mooie klassieke nagels die geschikt is voor elke gelegenheid.

De gellakken van Pink Gellac zijn te koop via pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *