3x L’Oréal Professionnel Serie Expert

De haarproducten van L’Oréal gebruik ik al jaren en deze staan dan ook trouw in mijn badkamerkast. De haarproducten van dit merk doen altijd wonderen voor mijn vettige haren met zeer droge punten. Ik mocht de L’Oréal Professionnel Serie Expert gamma: de Inforcer producten uittesten. Inforcer is een behandeling voor broos haar van Serie Expert wat vitamine B6 en biotine bevat.

De shampoo heeft een zachte bloemige geur. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om je haar te wassen. Er ontstaat meteen veel schuim tijdens het in masseren. Een zalig gevoel! Na het föhnen voelt mijn haar heel zacht, luchtig en verzorgder aan. Iets meer volume zelfs, super!

De conditioner bevat dezelfde heerlijke geur als de shampoo. De L’Oréal Série Expert Inforcer Strengthening Anti-Breakage Conditioner gaat haarbreuk tegen. Je brengt deze gelijkmatig aan op gewassen haar en spoelt vervolgens je haar goed uit. Na een aantal keer de conditioner  gebruikt te hebben merk ik dat mijn haarpunten minder broos zijn. Ze voelen niet meer aan als stro – zo droog waren mijn haarpunten – maar voelen gevoed en sterk aan.

Het Serie Expert Inforcer Masque is speciaal ontwikkeld voor breekbaar haar. Dit masker maakt je haar sterker, glanzend en zorgt ervoor dat je haar makkelijker te ontwarren is. Het masker bevat een heerlijke bloemige geur en verdeelt vlot over het haar. Tijdens het uitspoelen voelt mijn haar meteen verzorgd en glad aan. Dankzij dit masker bevat mijn haren veel minder knopen, dat is echt opvallend!

De Powermix Shot Nutri van Serie Expert by L’Oréal Professionnel bestaat uit pure en geconcentreerde ingrediënten die het haar meteen transformeren. Dit product moet je haar een enorme boost geven, wat vooral handig is tijdens de herfst- en winterperiode. Ik had het ‘geluk’ dat mijn haar net op dit moment super broos en droog was waardoor deze boost op het juiste moment toe kwam. De capsule moet je in het haarmasker gieten voor het eerste gebruik, dit moet je vervolgens mengen tot een homogene, romige massa. De capsule zelf bevat een olieachtige massa wat een sterke olijfoliegeur bevat. Gelukkig merk je deze geur niet meer vanaf het moment dat de capsule aan het haarmasker is toegevoegd. Het effect: al na de eerste keer dit product gebruikt te hebben zijn mijn haarpunten versterkt. De punten zijn niet meer droog en voelen heel zacht aan.

Wat ben ik aangenaam verrast door de producten uit deze L’Oréal Professionnel lijn. De producten doen wat ze beloven en ik merk na een aantal dagen al een enorm verschil. Mijn haren zijn gevoegd, minder droog en veel sterker! weken al een aanzienlijk verschil. Je vindt deze nieuwe producten bij de L’Oréal Professionel kappers.

De shampoo kost € 17,85 (300 ml), de conditioner € 21,42 (200 ml), het masker € 25,67 (250 ml), de powermix shot € 12,00€. Je vindt de producten bij L’Oréal Professionnel salons.

Groetjes,
Michaëla

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Wat fijn dat je al zo snel resultaat hebt! Vaak duurt dat resultaat voor mijn gevoel wat langer te duren.

  2. Fijne haarverzorging vinden kan echt lastig zijn! Dit klinkt op zich wel goed 😀

  3. Ik vind het echt een mooi resultaat geven! Ik heb zelf een aantal producten van een andere lijn van dit merk en die vind ik ook mega fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *