3x Lente 2020 nagellak collecties om naar uit te kijken

Wanneer we naar het weer van afgelopen dagen/week kijken lijkt het nog zo ver. Maar de lente is in aantocht! Op diverse plekken hier in mijn buurt zie ik narcissen bloeien. Voor mij toch wel het startsignaal dat het weer aan het omslaan is. Maar ook mijn inbox wordt overladen met allerlei lentecollecties dat eraan zit te komen. En zoals jullie ongetwijfeld wel van mij weten ben ik een nagellakliefhebber. Vandaag laat ik dan ook van 3 nagellakmerken hun lentecollectie zien. Kijk je gezellig mee?

Cuccio Imagine 2020 Nail Polish Collection
Laat ik maar gelijk van start gaan met mijn persoonlijke favoriet: Cuccio. Hun voorjaarscollectie ‘Cuccio Imagine 2020’ is een feestje. Een collectie bestaand uit 8 deep muted creme pasteltinten. ‘Its time to make your imagination a reality!!’ aldus Cuccio. Naar dit collectie ben ik zeker wel benieuwd, zeker omdat ik groot fan van creme nagellakken ben.

OPI Mexico City 2020 Spring Nail Polish Collection
Voor lente 2020 neemt OPI ons mee op reis naar Mexico City waar zij zich, vooral door de bloeiende kunstscene van Cuidad de Mexico, voor deze collectie lieten inspireren. De collectie bestaat uit 12 rijke kleuren, uiteenlopend van mint, energiek geel, tot gewaagd goud en bloemrijke kleurtonen in navy, paars en roze.

Zoya Calm 2020 Spring Nail Polish Collection
A collection filled with relaxed & calm shades. Zo wordt de nieuwe lentecollectie van Zoya omschreven. De collectie bestaat uit 6 zachte tinten variërend van roze, blauw en paars.

Wat vind jij van deze 3 lente collecties? Welke collectie springt er voor jou uit?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Wat een prachtige nieuwe collecties! Hele mooie kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *