2x Rimmel London Salon Pro lakjes

Wanneer ik in de winkel tegen een nieuwe collectie nagellak aanloop, maakt mijn hartje een klein sprongetje, helemaal wanneer deze in de aanbieding is.

Deze week heeft Kruidvat een nagelfestival waarbij alle merken nagelproducten 1+1 gratis is. En laat het nou zo zijn dat Rimmel een nieuwe lijn nagellak geïntroduceerd heeft, namelijk Rimmel Salon Pro. En deze mag natuurlijk niet in mijn heuse nagellakcollectie ontbreken. Aangezien ik voor mezelf eigenlijk een no-buy-periode ingelast heb, nam ik slechts twee stuks mee.

rimmel salon pro nagellakkenDe Rimmel Salon Pro nagellaklijn bestaat uit maar liefst 32 tinten waarvan tien kleuren door Kate Moss gecreëerd zijn. Bij ons in het filiaal kon je helaas uit slechts dertien kleuren kiezen en ik nam dit tweetal mee. Ik stel je voor aan 500 Peppermint en 713 Britpop. De tinten zijn niet allemaal nieuw, sommige vind je in andere lijnen ook terug. De schuin aflopende dop met het rimmelkroontje erop gedrukt vind ik er leuk uitzien.

rimmel london prorimmel londonMet de Rimmel Salon Pro nagellaklijn belooft Rimmel een salonkwaliteit met gel-like-finish die wel tien dagen chipvrij blijft. Dat klinkt mooi, nietwaar?

rimmel peppermint500 Peppermint is een prachtig mintgroen kleurtje en de finish is schitterend en jelly. Peppermint dekt met twee laagjes volledig!

rimmel Britpop713 Britpop is een diepblauw kleur die met twee laagjes redelijk goed dekt, een derde laagje kan eventueel naar smaak aangebracht worden. Zoals beloofd heeft ook dit kleurtje een jelly finish. Dit kleurtje is in het echt veel mooier als op de foto.

rimmel london BritpopDit tweetal heeft wel typische kleuren, en die je dan ook zeker met een basecoat moet dragen omdat je nagels anders verkleuren. 

rimmel kwastjerimmelDe lakjes lakken fijn en hebben een brede kwast waarmee je in principe heel gemakkelijk in een keer je nagels van een likje nagellak kunt voorzien en ze drogen snel. Minder is dat hier hoogstwaarschijnlijk niet alle kleuren verkrijgbaar zijn. Ik ben namelijk erg benieuwd naar o.a. Sea Green. En alleen al vanwege haar naam zou ik graag Isn’t She Precious willen. Mijn dochtertje is precious en ik ben, zoals jullie inmiddels al weten, dol op roze! Of de nagellakken tot tien dagen goed blijven zitten moet ik nog zien.

Voor de rest van de week probeer ik het Kruidvat maar te vermijden want anders gaan er nog meer kleuren mee naar huis.

De Rimmel Salon Pro nagellakken bevatten 12 ml inhoud en kosten € 6,99 per stuk. Zoals ik al aangaf zijn ze deze week in de aanbieding: 1+1, dus wil je ze uitproberen dan is dit je kans!

10 reacties

 1. Ziet er goed uit! Jammer dat ze niet allemaal nieuwe kleurtjes hebben. #500 Peppermint van Rimmel heb ik al en dat is exact dezelfde kleur. Ben wel erg benieuwd naar de lakjes 🙂

  1. zegt:

   Dat is inderdaad erg jammer, was veel leuker geweest als het allemaal nieuwe kleuren zijn. Bij het shoppen moet je daar ook op letten dat je niet thuis komt met een kleurtje dat je al hebt.

 2. Allebei mooie kleurtjes, ik heb nog geen enkel van deze tinten.

 3. zegt:

  ik vind het wel mooie tinten 😀

 4. zegt:

  Zitten wel hele mooie kleuren tussen!

 5. zegt:

  Mooie kleuren voor de zomer!

 6. zegt:

  Mooie kleurtjes! Jammer genoeg heb ik bij blauwe nagellak die ik zelf gebruik nooit een wauw-effect.

 7. zegt:

  Dat mint groene kleur is ontzettend mooi ; wauw!

 8. zegt:

  Wat een mooie kleurtjes!

 9. Mooie lakjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *