2x Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick

Ze zijn er al eventjes, deze nieuwe Shine Appeal Fluid Lipsticks van Catrice. Maar de zomer is nu helaas voorbij, dus ik vind dat een mooie gelegenheid om twee najaarskleuren van deze lijn te laten zien: Marry Berry 060 en Nude Tritious 120. 2x Catrice Shine Appeal Fluid LipsticksDe Shine Appeal Fluid Lipsticks zijn, de naam zegt het al: vloeibare lipsticks, maar ze doen me meer denken aan een lipgloss met een vleugje kleur. Lipgloss heeft vaak een wat olieachtige substantie en dat is ook het geval met deze Appeal Fluid Lipsticks. Dat kan prettig zijn als je wat drogere lippen hebt, en dat gebeurt al snel in de R-maanden.

SAMSUNG CSC De Shine Appeal Fluid Lipsticks zitten in een vierkante huls en je brengt ze aan met een applicator, zoals je die wel vaker ziet bij vloeibare lipsticks en lipglossjes.
SAMSUNG CSC

Laten we kijken naar de swatches!

SAMSUNG CSCLinks zie je Marry Berry 060, rechts Nude Tritious 120. Je kunt al goed zien hoe vloeibaar ze zijn. Nude Tritious bevat glitters, zal dat niet te disco zijn?

SAMSUNG CSCMijn naakte lippen (mijn hemel, van zo dichtbij lijken de donshaartjes op een snor, maar dat terzijde).

SAMSUNG CSCEn met Nude Tritious. Wauw, wat een verschil. Wat een glans! De glitters die er zo op het eerste gezicht vrij heftig uitzien, vallen op de lippen gelukkig niet zo op, ze zijn heel subtiel aanwezig.

SAMSUNG CSCIk vind het een mooie kleur. Zachtbruin, niet vies bruin. Past prima bij het najaar én bij de huidige trends. En heel zacht, alsof je inderdaad nude-lips hebt.

SAMSUNG CSCMarry Berry doet me denken aan kersen en bessen. Een prachtige plumtint zonder glitters maar met veel glans en ietwat transparant.

SAMSUNG CSCIk vind deze ook mooi! Nadeel is wel dat de lipstick door de vloeibaarheid snel op je tanden terechtkomt. En met fellere kleuren valt dat meer op. Dat kun je oplossen door even je lippen om een vinger te tuiten; als je je vinger dan uit je mond haalt terwijl je lippen er nog omheen getuit zitten, komt de overtollige kleur op je vingers terecht en niet op je tanden. 🙂

Wat ik van ze vind? Ik vind ze niet heel vernieuwend, als ik eerlijk ben. Ze voelen wel fijn aan op de lippen, mits je een dun laagje aanbrengt, maar dan wordt de kleur minder intens. Ze zijn wel fijn als je zeer droge lippen hebt, omdat ze vettig aanvoelen, maar stroperig zijn ze niet, dat is een pluspunt. Aan de andere kant blijven ze hierdoor niet heel lang zitten, maar dat is natuurlijk logisch bij vettere substanties. De kleur zélf blijft dan wél weer langer zitten, vooral Marry Berry laat een zachte ‘stain’ achter, zodra het ergste olielaagje eraf is. Ze kunnen wel in de lijntjes gaan uitlopen als je een rijpere huid hebt, zoals ik. De applicator werkt prima, daar kan ik mee overweg. Dus: houd je van lipgloss, heb je wat droge lippen en ben je jonger dan ik? 😉 Dan zul je er zeker enthousiast over kunnen zijn!

De Catrice Shine Appeal Fluid lipsticks zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kosten € 3,99 per stuk.

Aanbevolen artikelen

7 Reacties

  1. Ze zijn allebei mooi en vallen mij niet tegen maar Marry Berry vin ik toch het mooiste 😉

  2. Vind ze beide mooi en kende het merk helemaal niet.

  3. Marry Berry is echt heel erg mooi!

  4. Ik vind die donkere een heel mooi kleurtje en de verpakking vind ik ook wel leuk 🙂

  5. Marry Berry staat je wel super goed! Vind het een heel mooi kleurtje 🙂

  6. Ik ben positief verrast over het pigment wat er van de glosjes afkomt. Ik had wel gehoopt dat ze wat langer zouden blijven zitten. Bedankt voor de review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *