10 Reden waarom ik kerst geweldig vind!

Zodra Sinterklaas het land uit is betekend het voor veel gezinnen het opzetten van de kerstboom, zo ook bij ons thuis. Ook op BeautyTopia zijn we in de kerstsfeer. Vandaag hebben we namelijk nog een artikel gericht op kerst. Hieronder 10 reden waarom ik kerst geweldig vind!

kerstboom 0Kerst inkopen doen
Ik vind het stiekem vreselijk om cadeautjes te krijgen, gewoon omdat ik niet tegen verassingen kan. Maar het kopen van cadeautjes en het inpakken ervan maakt kerst toch wel compleet.

Het sprankje hoop op sneeuw
Sneeuw valt er bijna elk jaar wel in Nederland, maar de combinatie sneeuw en kerst op dezelfde dag is nog niet echt uitgevonden volgens mij. De hoop, ieder jaar weer dat er sneeuw valt met kerst is toch wel vreselijk leuk.

Warme chocolademelk!
Ik ben een choco-junk, en een warme kop chocolademelk na een goed sneeuwballen gevecht is ook niet te missen.

De sfeer
Iedereen is anders met kerst, we willen allemaal in die periode extra de lieve vrede bewaren. Ondanks dat ik vind dat we dit niet alleen met kerst moeten doen is het toch wel super lief.

Kerstboom
Wat is nou een kerst zonder kerstboom/versieringen? Precies! Het ziet er gewoon zo ontzettend lief, leuk en schattig uit!

kerstboom 1Kerstkransje maken
Hier moest ik na een Whats-App gesprek tussen mij en Nicky aan denken. Kleine kindjes die op school een kerstkransje maken, ik vond dit vroeger super om te doen! Het is ook nog eens super leuk om te zien.

Beauty gerelateerd producten
De overlading met kerst producten die beauty gerelateerd zijn. Ik houd van alle beauty artikelen die ook maar een beetje weg hebben van kerst.

Samenzijn en eten
Het lekkere en leuke eten samen met familie!

Kerstfilms
Kerstfilms die weer op TV komen. Maar niet Home Alone, want dat komt mijn neusgaten uit..

Einde van kerst
Toch stiekem ook wel weer het einde van Kerst, al dat ongezonde eten is niet goed voor de cijfers die grote vriend de weegschaal laat zien!

Waarom vind jij kerst nou zo leuk?

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

1 reactie

  1. zegt:

    Ben het helemaal met je eens! Dat sprankje hoop op een witte kerst heb ik ook altijd, zo jammer dat het er dit jaar niet inzit 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *