10 beauty vragen aan Cheyen van Slee

Cheyen van Slee is geboren op 15 juli 1987 te Amsterdam, is de vriendin van de populaire rapper Yes-R en samen hebben zij een zoontje genaamd Yessin. Op de leeftijd van 12 jaar begon Cheyen met het gebruik van make-up zoals mascara en lipgloss. Voor Beautytopia stelde ik Cheyen 10 beautyvragen, lees verder voor haar antwoorden.cheyen van slee 2Wat is jouw mening over make-up in het algemeen? 
Ik vind make-up ideaal, maar make-up moet wel mooi aangebracht worden.

Hoe belangrijk is uiterlijk voor jou?
Uiterlijk vind ik heel belangrijk, niet zozeer make-up maar er wel verzorgd uitzien.

Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan jouw uiterlijk?
Doordeweeks heel kort 10 minuten. Voor speciale gelegenheden wel heel lang, maar ik ga meestal naar mijn visagiste Mifa van Mifastudio, she is the best.

Zou je het huis uit gaan zonder enige make-up?
Ja dagelijks. Soms helemaal geen make-up en soms alleen mascara, blush en een nude lipstick. Alleen bij premières en feestjes ga ik ‘all the way’ wat make-up betreft.

Welke beauty producten zitten standaard in je handtas en waarom?
Deo, lipgloss en een haarklem. Dat is fijn om in je tas te hebben en om even snel te gebruiken.

Welk beautyproduct geeft je het meeste zelfvertrouwen?
Bruiningsmousse van Vita liberata, dat geeft je hetzelfde resultaat als een spray tan. Meestal laat ik me tannen maar als ik even geen tijd heb, doe ik het zelf met de mousse. Het product geeft je een frisse en natuurlijke bruiningskleur, net of ik een weekje weg ben geweest. Ideaal, ik raad het iedereen aan.

Wat zijn jouw favoriete make-up merken? 
Rouge en blush van Chanel, die zijn super mooi. Foundation van Mac en Clinique (al gebruik ik bijna nooit foundation). Maar ik gebruik ook vaak goedkopere make-up van bijvoorbeeld de Hema en Catrice, die hebben ook hele mooie en goeie producten. Mijn make-up tas is dus echt een mix van van alles.

Welk cosmetica product is voor jou absoluut heilig en waarom?
Ik kan niet zonder mijn blush, mascara en wimpers.  Zonder deze producten heb ik helemaal een kaal gezicht.

Wat is jouw grootste beauty miskoop en waarom?
Mascara met vezels, geeft een 3d effect voor volle en lange wimpers, grote onzin.

Welk persoon inspireert jou en waarom?
Kim Kardashian! Ik vind haar style top! Zij ziet er op en top goed uit; make up, kleding ect. Al trekt ze een vuilniszak aan ze blijft er goed uitzien. Zij inspireert me echt met haar style.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

5 reacties

 1. zegt:

  Leuk interview! Ik kende Cheyen eigenlijk helemaal niet nog, oeps!

 2. wat leuk om te lezen ♥

 3. zegt:

  Wat een interessant artikel! 🙂 Mascara is voor mij ook echt een heilig product! Ik kende Cheyen nog niet! Best wel slecht eigenlijk!

 4. Cheyen, dank voor je leuke reactie over de pHenomenal self-tan mousse van VITA LIBERATA !!

  Gr. Immanuel van den Ouden

 5. debby sol zegt:

  Cheyen is een echte beauty! Van binnen en van buiten een schoonheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *